Välkommen till BRF Löparen i Sundbyberg!


I Sundbyberg, intill Järvastaden, ligger Västra Brotorp. Genomtänkta utemiljöer och grönskande gårdar gör området levande och trivsamt. I Västra Brotorp blir vardagspusslet ovanligt enkelt att lägga, skola finns ett stenkast bort och tunnelbana och pendeltåg inom smidigt räckhåll. I nya Mall of Scandinavia hittar du all tänkbar shopping och i Igelbäckens naturreservat väntar naturupplevelser av alla slag. Här kan du ta en snabb löprunda eller gå en rask promenad med hunden. Eller ströva till Nötbacken och bara njuta av lövens rassel bland hasselträden. Här kommer du att känna dig hemma.

Hur är det att bo i Brf Löparen?
Ditt nya boende i Brf Löparen består av sex punkthus i Sundbyberg med närhet till det mesta. Din nya kvadratsmarta lägenhet gränsar till ett underbart naturreservat som är det perfekta promenadstråket för varma sommarkvällar och soliga vinterdagar. Här bor du nära till kommunikationer som enkelt tar dig till bland annat Arenastaden för en shoppingstund.

Kommunikationer
Här bor du med närhet till tunnelbana, pendeltåg och bussen runt hörnet. Närmaste tunnelbana är Hallonbergen och närmsta pendeltågstation är Ulriksdal. Du tar dig till Stockholm central på ungefär en halvtimme.

Kalender

nyheter

2019-11-21
Info Garageport

Hej!

Styrelsen vill uppmärksamma att vi sedan den 19 november 2019 har förkortat tiden för hur länge garageporten står öppen. Detta kommer att gälla tills vidare.

Vänligen ha detta i åtanke vid in och utfart.

Vänliga hälsningar

Styrelsen

Brf Löparen i Sundbyberg 
 

Läs hela inlägget »
2019-10-25
Nyhetsbrev #3 2019-10
2019-07-13
Kameraövervakning
2019-04-23
Nyhetsbrev #2 (2019-04)
2019-04-01
Information från valberedningen

Bostadsrättsföreningen är ett slags kooperativ med ursprung i 1900-talets början. Tanken är att medlemmarna äger huset gemensamt. Det är ju tryggt att vara många och kunna dela på ansvaret för underhåll och ekonomi.

Vad många inte tänker på är att ventilationen styrs centralt. Ändrar du på något som har med ventilationen att göra så kan det påverka hela huset.

Vad ska du fixa själv i din bostad och vad ska föreningen eller Ikano Bostad göra? I den här filmen går vi igenom några vanliga situationer som kan uppstå i din bostad.