Nyhetsbrev 2-2022

Hej allesammans!
 
Här kommer ytterligare ett nyhetsbrev om aktuella händelser och annat som är bra att känna till för dig som bor i BRF Löparen i Sundbyberg.
 
Inbjudan fixardag + grillning
Passa på att umgås med trevliga grannar samtidigt som vi snyggar till i vårt område. För att göra det hela ännu trevligare bjuds det på grillade hamburgare efteråt. 
Vi samlas på trädäcket mellan hus nr 3 och 5 söndag den 8e maj kl 12.00.
 Vi beräknar hålla på fram till ca 15:00 och rundar då av med grillning och dryck.
 Du kan anmäla ditt deltagande genom att skriva upp ditt namn på anslagen i respektive port som kommer upp veckan innan. 
Vi räknar med ditt deltagande!
 
Info om årsstämman
Styrelsen har beslutat att hålla årets stämma onsdag den 22 juni kl 18. Information om plats samt dagordning kommer i den officiella kallelsen till stämman. Tänk på att man under en stämma endast kan ta upp punkter som finns med i dagordningen som skickas ut tillsammans med kallelsen till stämman. Vill ni ta upp något på stämman så måste ni inkomma med en motion i god tid för att den ska hinna behandlas av styrelsen och tas med i kallelsen.
 
Info från valberedning
Valberedningen söker nu efter medlemmar i föreningen som är intresserade av att vara med och bidra genom att gå med i styrelsen efter stämman i juni. Är du intresserad? Hör då gärna av dig till oss i valberedningen eller om du har förslag på bostadsrättsmedlemmar som skulle vara lämpliga för en plats i styrelsen.
Välkommen att kontakta valberedningen på valberedning@brfloparensbg.se. 
 
 
Info sopsortering
Tänk på att våra återvinningsrum inte är grovsoprum, det är absolut förbjudet att lämna saker utanför kärlen eller att slänga saker som inte hör hemma i de uppmärkta kärlen.
 
Info bilpool M
Vi vill påminna om att alla boende i vår fastighet har möjlighet till fritt medlemskap i bildelningstjänsten M. För mer info se bifogat dokument på baksidan.
 
Fimpar från balkonger
På förekommen anledning vill vi påminna om att visa hänsyn för sina grannar genom att inte röka på balkongerna samt att ta hand om sina fimpar. Det har förekommit att personer har fått fimpar inkastade på sina balkonger samt uteplats och det har skadat utemöbler. Det är självklart inte heller okej att kasta fimpar ut på gräsmattor osv.
 
Belysning i garaget + respektera linjer
Vi vill informera om att vi har bytt ut de gamla lysrörsarmaturerna i garaget mot ny modern LED-belysning. Detta kommer leda till längre förbrukning samt längre livslängd.
Vi vill även på förekommen anledning påminna alla boende med parkeringsplats att hålla sig inom de vita linjerna.
 
Cyklar och barnvagnar i trapphus
Tänk på att inte ställa cyklar eller barnvagnar i trapphus eller framför portar, de kan hindra utrymning vid eventuell brand. Använd våra cykelställ, cykelförråd eller barnvagnsrum för som är ämnade för dessa föremål.
 
Kontakta styrelsen
Välkommen att kontakta styrelsen via e-post om ni har frågor, synpunkter eller idéer!
Aktuella kontaktuppgifter finns på vår hemsida.